Welkom bij Multi Raamdecoratie

Multi Raamdecoratie is een ruim gesorteerde webshop voor raamdecoratie en buitenzonwering. Bij ons kan je terecht voor een snelle of brede oriëntatie, goede informatie en veel raamdecoratie en zonwering van goede kwaliteit, direct online te bestellen of na bezoek aan huis, tegen onze beste prijs.

Gemakkelijk en snel!

Multi Raamdecoratie: direct en eenvoudig nieuwe raamdecoratie uitzoeken en kopen. Wij bieden een ruime selectie hoogwaardige raamdecoratie, modieuze materialen in vele prachtige kleuren. Al onze producten worden op maat gemaakt. En ook niet onbelangrijk, vaak met 5 werkdagen thuisbezorgd! Hierdoor kun je snel van de nieuwe raamdecoratie genieten.

Hoge kwaliteit, lage prijs

Multi Raamdecoratie prijst haar producten veel lager dan in de winkel, maar de kwaliteit is uiteraard gegarandeerd. Met onze meetinstructies kun je gemakkelijk zelf meten. In drie stappen plaats je een bestelling. Kom nu kijken naar onze grote keuzemogelijkheden! Ieder product beschikt over een fotogalerij die je met de muis opent.

Multi Services!

Multi Service kent vele mogelijkheden. Self-service tegen zeer aantrekkelijke condities en indien gewenst “Full-Service”.
Steeds meer klanten vragen om persoonlijk advies, onze meet- en montageservice.
Van begin tot eind Multi Services: compleet en altijd tegen de beste condities!

Horizontale Jaloezieën

Multi Raamdecoratie biedt het allernieuwste aan op het gebied van horizontale jaloezieën. Verschillende lamelbreedtes in vele schitterende kleuren. Degelijk gefabriceerd met veel opties zoals bijvoorbeeld afwerking met ladderband. Erg decoratief, perfecte privacy en de functionaliteit spreekt vanzelf. Dit product is al jaren een topper!

Lamelbreedte

De aluminium lamellen zijn leverbaar in breedtes van 16, 25, 35, 50 en 70 mm. De bovenbak en onderlat zijn kleurgecoördineerd met de lamel.

Bediening

De horizontale jaloezieën worden bediend door middel van een trekkoord en tuimelstang (16, 25mm) of trek- en tuimelkoord (35, 50, 70 mm). De bedieningszijde is naar keuze: gescheiden, links of rechts. Jaloezieën smaller dan 50 cm hebben altijd een gescheiden bediening.

Ladderkoord of ladderband

Tot een lamelbreedte van 50 mm wordt de jaloezie standaard voorzien van kleurgecoördineerd ladderkoord. 50 en 70 mm jaloezieën kunnen optioneel (meerprijs) worden geleverd met kleurgecoördineerd ladderband (breed 25 of 38 mm). Op verzoek levert Multi Raamdecoratie tevens contrasterende ladderband kleuren.

Badkamerkwaliteit

In plaats van staal kunnen 16 en 25 mm jaloezieën van een aluminium bovenbak en onderlat worden uitgevoerd. Deze “badkamerkwaliteit” is optimaal geschikt voor vochtige ruimtes.

Montage

De horizontale jaloezieën worden compleet met montagesteunen en een duidelijke montagehandleiding afgeleverd.

Elektrische bediening

Het optrekken, neerlaten en tuimelen van de jaloezie kan optioneel met behulp van een elektromotor. Multi Raamdecoratie gebruikt hiervoor de producten van Somfy Home motion. Voor een gericht advies neem je contact op met onze klantenservice.

Kabelzijgeleiding of fixeersteunen

Optioneel tegen meerprijs kunt u (kabel) zijgeleiding bestellen om de jaloezie bij plaatsing op kantel-, draai/kiepramen of deuren op de juiste plaats te houden. De maximale hellingshoek is 15%. Bij 16mm lamelbreedte met een hellingshoek < 90 graden is zijgeleiding niet mogelijk. Afhankelijk van de breedte worden er twee of meer zijgeleidingkabels getrokken.
Met fixeersteunen wordt de onderlat op bijv. een deur vastgezet om beweging bij opening of door tocht te voorkomen.

Garantie 2 jaar!

Op Horizontale Jaloezieën wordt een garantie verleend van 2 jaar op materiaal- en constructiefouten.

Levertijd

1 week.

Voor nog meer wetenswaardigheden en informatie ga je naar:Productinformatie horizontale jaloezieën

Horizontale Jaloezieën

 1. Kies uw raamdecoratie

 2. Kies uw kleur en opties

  Lamelkleur
  Maak hierboven eerst uw keuze.

  Kies met uw muis de gewenste kleurgroepen en/of type.

  De getoonde kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid.

  Kleurgroep
  Type
  Uni
  Geperforeerd
  70 mm
  Dessin
  Houtprint

  Opties voor gekozen kleur

  Klik hierboven op de gewenste kleur.

  Lamelbreedte info
  Zijgeleiding info
  Bediening info
  Uitvoering info
  Badkamerkwaliteit info
  Montage info
  Volgende stap
 3. Gewenste afmetingen

  De door u gekozen raamdecoratie wordt exact op maat gemaakt volgens de afmetingen die u hieronder invult. Leest u daarom voor de zekerheid onze meetinstructies.

  Meetinstructies downloaden


  Breedte × hoogte in centimeters

  Breedte in cm info
  Min. 20,0 cm / max. 450,0 cm
  Hoogte in cm
  Min. 20,0 cm / max. 300,0 cm

  Winkelprijs
  -,--

  Onze prijs -,--

  % voordeel


  Voeg toe aan winkelwagen

  Direct offerte aanvragen


  Twijfelt u nog over de kleur of afmetingen?

  Kleurstalen bestellen

  Meetservice aanvragen

 • Nederlands fabrikaat
 • Uiterst scherp geprijsd
 • Volledig op maat gemaakt
 • Levering binnen 5 werkdagen
 • 2 jaar garantie

Bel mij op service

Bel mij op

Veilig betalen via iDEAL