Welkom bij Multi Raamdecoratie

Multi Raamdecoratie is een ruim gesorteerde webshop voor raamdecoratie en buitenzonwering. Bij ons kan je terecht voor een snelle of brede oriëntatie, goede informatie en veel raamdecoratie en zonwering van goede kwaliteit, direct online te bestellen of na bezoek aan huis, tegen onze beste prijs.

Gemakkelijk en snel!

Multi Raamdecoratie: direct en eenvoudig nieuwe raamdecoratie uitzoeken en kopen. Wij bieden een ruime selectie hoogwaardige raamdecoratie, modieuze materialen in vele prachtige kleuren. Al onze producten worden op maat gemaakt. En ook niet onbelangrijk, vaak met 5 werkdagen thuisbezorgd! Hierdoor kun je snel van de nieuwe raamdecoratie genieten.

Hoge kwaliteit, lage prijs

Multi Raamdecoratie prijst haar producten veel lager dan in de winkel, maar de kwaliteit is uiteraard gegarandeerd. Met onze meetinstructies kun je gemakkelijk zelf meten. In drie stappen plaats je een bestelling. Kom nu kijken naar onze grote keuzemogelijkheden! Ieder product beschikt over een fotogalerij die je met de muis opent.

Multi Services!

Multi Service kent vele mogelijkheden. Self-service tegen zeer aantrekkelijke condities en indien gewenst “Full-Service”.
Steeds meer klanten vragen om persoonlijk advies, onze meet- en montageservice.
Van begin tot eind Multi Services: compleet en altijd tegen de beste condities!

Horren

De zomer muggenvrij dankzij de horren van Multi Raamdecoratie. Horren zijn doeltreffend: geen hinderlijk ongedierte zowel overdag als ‘s-nachts.

Naast de direct in de webshop te bestellen inzethorren levert Multi Raamdecoratie ook rolhorren, plissé raamhorren en hordeuren. Deze zijn (nog) niet direct via de webshop te bestellen maar wel degelijk leverbaar. Voor informatie hierover neem je contact op met onze klantenservice

Toepasbaarheid inzethor

De inzethor van Multi Raamdecoratie is bijzonder geschikt voor draai- kiepramen in kunststof, aluminium (Alu-click) en hout. Er is keuze uit vijf verschillende profielen zodat voor nagenoeg elk naar binnen draaiend raam er een passende inzethor geplaatst kan worden. Het grote voordeel is dat onze inzethor gemonteerd wordt zonder te schroeven of te boren. U plaatst de inzethor eenvoudigweg in het geopende kozijn, waarna het raam in iedere stand te gebruiken is. Het Alu-click model speciaal voor aluminium kozijnen hangt de hor met behulp van 0,3 midden roestvrijstalen veren slips aan het kozijn.
De inzethor kan praktisch altijd gemonteerd blijven maar wij bevelen de gebruiker aan om de hor in de winter op te bergen.

Profielen inzethor

Er is keuze uit vijf verschillende inzethorprofielen: er is keuze uit profieldiepte 20, 28, 34, 43 mm en Alu-click (voor aluminium kozijnen)
Het 20 mm profiel is zeer geschikt voor vlakke kunststof kozijnen in combinatie met rolluiken of screens.
Het 34 mm profiel is het standaard profiel en meest toegepast. Dit profiel is ook leverbaar met extra dunne “flens” waardoor deze inzethor ook geschikt is voor houten draai- kiepramen.
Het 43 mm profiel wordt vaak toegepast wanneer er in het draai-koepraam een (Duco) ventilatierooster is toegepast. Door de extra diepte blijft het uit stekende rooster in veel gevallen vrij van het horgaas.
Het Alu-click profiel geschikt voor nagenoeg alle draai- kiep aluminium kozijnen

Kleuren inzethor

De inzethor valt het minst op wanneer het aluminium kader gecoat is in dezelfde kleur als het draaideel. De inzethor is daarom standaard leverbaar in 13 RAL kleuren. Overige RAL kleuren ook leverbaar met een iets langere levertijd.

Gaas

Het grijze gaas in de inzethor is van sterk glasvezel met om ieder draadje een laagje PVC. De maaswijdte van 1.8 × 1.6 mm geeft de perfecte balans tussen maximale ventilatie en insecten weren, zelfs voor de kleinste beestjes. Naast het standaard gaas is er ook extra fijn ploeterend gaas.

Afmetingen

De Multi Raamdecoratie inzethor wordt op maat geleverd in vrijwel elke afmeting draai- kiepraam. Bij een hoogte of breedte van 1500 mm wordt er standaard een tussenstijl toegepast om een strak gepaste gaas te garanderen.

Montage

De montage is zeer eenvoudig. Door het draaideel geheel te openen kan de inzethor, eerst met de onderzijde op de dorpel van het kozijn geplaatst worden. Hierna duwt u de bovendorpel aan zodat de hor geheel vastgeklemd komt te zitten met de roestvrijstalen vernestelen clips aan de bovenzijde.

Garantie 2 jaar!

Op rolhorren wordt een garantie verleend van 2 jaar op materiaal- en constructiefouten.

Levertijd

De levertijd bedraagt twee weken

Horren , rolhorren, inzethorren, plissehorren, plisse hordeur

 1. Kies uw raamdecoratie

 2. Kies uw kleur en opties

  Partner
  Profiel info
  Profielkleur info
  Gaas opties

 3. Gewenste afmetingen

  De door u gekozen raamdecoratie wordt exact op maat gemaakt volgens de afmetingen die u hieronder invult. Leest u daarom voor de zekerheid onze meetinstructies.

  Meetinstructies downloaden


  Breedte × hoogte in centimeters

  Breedte in cm info
  Min. 40,0 cm / max. 140,0 cm
  Hoogte in cm info
  Min. 40,0 cm / max. 240,0 cm

  Winkelprijs
  -,--

  Onze prijs -,--

  % voordeel


  Voeg toe aan winkelwagen

  Direct offerte aanvragen


  Twijfelt u nog over de kleur of afmetingen?

  Kleurstalen bestellen

  Meetservice aanvragen

 • Nederlands fabrikaat
 • Uiterst scherp geprijsd
 • Volledig op maat gemaakt
 • Levering binnen 5 werkdagen
 • 2 jaar garantie

Bel mij op service

Bel mij op

Veilig betalen via iDEAL