Welkom bij Multi Raamdecoratie

Multi Raamdecoratie is een ruim gesorteerde webshop voor raamdecoratie en buitenzonwering. Bij ons kan je terecht voor een snelle of brede oriëntatie, goede informatie en veel raamdecoratie en zonwering van goede kwaliteit, direct online te bestellen of na bezoek aan huis, tegen onze beste prijs.

Gemakkelijk en snel!

Multi Raamdecoratie: direct en eenvoudig nieuwe raamdecoratie uitzoeken en kopen. Wij bieden een ruime selectie hoogwaardige raamdecoratie, modieuze materialen in vele prachtige kleuren. Al onze producten worden op maat gemaakt. En ook niet onbelangrijk, vaak met 5 werkdagen thuisbezorgd! Hierdoor kun je snel van de nieuwe raamdecoratie genieten.

Hoge kwaliteit, lage prijs

Multi Raamdecoratie prijst haar producten veel lager dan in de winkel, maar de kwaliteit is uiteraard gegarandeerd. Met onze meetinstructies kun je gemakkelijk zelf meten. In drie stappen plaats je een bestelling. Kom nu kijken naar onze grote keuzemogelijkheden! Ieder product beschikt over een fotogalerij die je met de muis opent.

Multi Services!

Multi Service kent vele mogelijkheden. Self-service tegen zeer aantrekkelijke condities en indien gewenst “Full-Service”.
Steeds meer klanten vragen om persoonlijk advies, onze meet- en montageservice.
Van begin tot eind Multi Services: compleet en altijd tegen de beste condities!

Perfect Fit: Horizontale Jaloezieën

Perfect Fit is hèt montageprofiel om horizontale jaloezieën op kostbare kunststof- , aluminium en Velux kozijnen en deuren te monteren zonder schroeven of boren.
De gecombineerde oplossing van direct op het kozijn gemonteerde horizontale jaloezieën (Luxaflex) verpakt in een aluminium profiel toont slank en is uiterst functioneel.

Profielkleur

Het aluminium Perfect Fit profiel wordt geleverd in de kleuren: wit (RAL 9010), Crèmewit (RAL 9001) en technisch zilver (RAL 9006). Nu ook antraciet (RAL 7016) de nieuwe standaardkleur in onze collectie Op verzoek (meerprijs) levert Multi Raamdecoratie het Perfect Fit profiel in iedere RAL kleur.

Maatvoering Perfect Fit

De maximale standaard afmetingen van een Perfect Fit horizontale jaloezie zijn (B x H):160 × 260. Grotere afmetingen zijn, op verzoek en na overleg, vaak leverbaar. Wilt u meer weten? Neem voor informatie contact op met de klantenservice

Lamelbreedte

In het Perfect Fit profiel zijn horizontale jaloezieën leverbaar in breedtes van 16 en 25 mm. Het ladderkoord, de bovenbak en onderlat zijn kleurgecoördineerd uitgevoerd.

Zijgeleiding

In het Perfect Fit profiel zijn de horizontale jaloezieën altijd voorzien van zijgeleiding die in het profiel is weggewerkt. Zo wordt de jaloezie bij plaatsing op kantel-, draai/kiepramen of deuren op de juiste plaats gehouden. Afhankelijk van de breedte worden er twee of meer zijgeleidingkabels getrokken.

Montage: Montagesteunen of magneetband?

De horizontale jaloezieën in combinatie met het Perfect Fit montageprofiel kunnen naar keuze op 2 manieren worden gemonteerd.

a. montagesteunen: L-vormige montagesteunen voor 9 hoogtematen (18, 20, 22, 24, 26, 30, 32, 38 en 40 mm) worden geklemd tussen glas en glaslatrubber in de vier verticale hoekpunten van het kozijn. De glaslathoogte is bepalend voor de keuze van de hoogtemaat.

b. magneetband: in het profiel opgenomen magneetband wordt geplakt op strips die op de glaslat zijn geplaatst. Minimale vereiste glaslatdiepte 18mm. Let op! voor montage met magneetband dienen de glaslatten redelijk rechthoekig te zijn. Bij twijfel belt u even met de klantenservice of stuur een foto van de bewuste glaslatten. Wij geven u dan graag advies.

Ongeacht het type montage is Perfect Fit zeer eenvoudig zelf te monteren en wordt compleet met een duidelijke montagehandleiding afgeleverd.

Levertijd Perfect Fit

De levertijd voor raamdecoratie in combinatie met Perfect Fit bedraagt 2 weken.

Garantie 2 jaar!

Op Horizontale Jaloezieën en het Perfect Fit montageprofiel wordt een garantie verleend van 2 jaar op materiaal- en constructiefouten.

Voor nog meer wetenswaardigheden en informatie gaat u naar:Productinformatie horizontale jaloezieën

Perfect Fit: Horizontale Jaloezieën

 1. Kies uw raamdecoratie

 2. Kies uw kleur en opties

  Partner
  Perfect Fit
  Perfect Fit profielkleur info
  Perfect Fit montage info
  Hoogte montagesteun Perfect Fit info

  Lamelkleur
  Maak hierboven eerst uw keuze.

  Kies met uw muis de gewenste kleurgroepen en/of type.

  De getoonde kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid.

  Kleurgroep
  Type
  Uni
  Geperforeerd
  70 mm
  Dessin
  Houtprint

  Opties voor gekozen kleur

  Klik hierboven op de gewenste kleur.

  Lamelbreedte info
  Zijgeleiding info
  Bediening info
  Uitvoering info
  Badkamerkwaliteit info
  Montage info
  Volgende stap
 3. Gewenste afmetingen

  De door u gekozen raamdecoratie wordt exact op maat gemaakt volgens de afmetingen die u hieronder invult. Leest u daarom voor de zekerheid onze meetinstructies.

  Meetinstructies downloaden


  Breedte × hoogte in centimeters

  Breedte in cm info
  Min. 40,0 cm / max. 170,0 cm
  Hoogte in cm
  Min. 60,0 cm / max. 260,0 cm

  Winkelprijs
  -,--

  Onze prijs -,--

  % voordeel


  Voeg toe aan winkelwagen

  Direct offerte aanvragen


  Twijfelt u nog over de kleur of afmetingen?

  Kleurstalen bestellen

  Meetservice aanvragen

 • Nederlands fabrikaat
 • Uiterst scherp geprijsd
 • Volledig op maat gemaakt
 • Levering binnen 5 werkdagen
 • 2 jaar garantie

Bel mij op service

Bel mij op

Veilig betalen via iDEAL