Welkom bij Multi Raamdecoratie

Multi Raamdecoratie is een ruim gesorteerde webshop voor raamdecoratie en buitenzonwering. Bij ons kan je terecht voor een snelle of brede oriëntatie, goede informatie en veel raamdecoratie en zonwering van goede kwaliteit, direct online te bestellen of na bezoek aan huis, tegen onze beste prijs.

Gemakkelijk en snel!

Multi Raamdecoratie: direct en eenvoudig nieuwe raamdecoratie uitzoeken en kopen. Wij bieden een ruime selectie hoogwaardige raamdecoratie, modieuze materialen in vele prachtige kleuren. Al onze producten worden op maat gemaakt. En ook niet onbelangrijk, vaak met 5 werkdagen thuisbezorgd! Hierdoor kun je snel van de nieuwe raamdecoratie genieten.

Hoge kwaliteit, lage prijs

Multi Raamdecoratie prijst haar producten veel lager dan in de winkel, maar de kwaliteit is uiteraard gegarandeerd. Met onze meetinstructies kun je gemakkelijk zelf meten. In drie stappen plaats je een bestelling. Kom nu kijken naar onze grote keuzemogelijkheden! Ieder product beschikt over een fotogalerij die je met de muis opent.

Multi Services!

Multi Service kent vele mogelijkheden. Self-service tegen zeer aantrekkelijke condities en indien gewenst “Full-Service”.
Steeds meer klanten vragen om persoonlijk advies, onze meet- en montageservice.
Van begin tot eind Multi Services: compleet en altijd tegen de beste condities!

Perfect Fit: Plissé/Duo Plissé

Perfect Fit is hèt montageprofiel om (Duo)plissés op kostbare kunststof- , aluminium en Velux kozijnen en deuren te monteren zonder schroeven of boren.
De gecombineerde oplossing van direct op het kozijn gemonteerde plissés verpakt in een aluminium profiel toont slank en is uiterst functioneel.

Profielkleur Perfect Fit

Het aluminium Perfect Fit profiel wordt geleverd in de kleuren: wit (RAL 9010), Crèmewit (RAL 9001) en technisch zilver (RAL 9006). Nu ook antraciet (RAL 7016) de nieuwe standaardkleur in onze collectie. Op verzoek (meerprijs) levert Multi Raamdecoratie het Perfect Fit profiel in iedere gewenste RAL kleur.

Perfect Fit montagesteunen of magneetband

De Duo-plissés (Duette) in combinatie met het Perfect Fit montageprofiel kunnen naar keuze op 2 manieren worden gemonteerd:

a. montagesteunen: L-vormige montagesteunen voor 9 hoogtematen (18, 20, 22, 24, 26, 30, 32, 38 en 40 mm) worden geklemd tussen glas en glaslatrubber in de vier verticale hoekpunten van het kozijn. De glaslathoogte is bepalend voor de keuze van de hoogtemaat.

b. magneetband: in het profiel opgenomen magneetband wordt geplakt op strips die op de glaslat zijn geplaatst. Minimale glaslatdiepte 18mm.Voor de toepassing van Magneetband is een meer rechthoekige glaslat vereist. heeft u twijfel? Neem dan contact op met onze klantenservice. Let op! voor montage dienen de glaslatten goed ontvet te worden!!

Ongeacht het type montage is Perfect Fit zeer eenvoudig zelf te monteren en wordt compleet met een duidelijke montagehandleiding afgeleverd.

Maatvoering Perfect Fit (Duo)plissé

De maatvoering van een Perfect Fit plissé heeft twee mogelijkheden Standaard is de Perfect Fit plissé uitgevoerd met model VS1 met handgreep. Hiervoor gelden de maximale afmetingen (B x H):150 × 150 of 120 × 220. Wanneer grotere maten zijn gewenst wordt het Perfect Fit profiel uitgerust met koordbediening. Voor informatie of een prijsopgave van extra brede maten neem je contact met de klantenservice op.

Plissé of Duo plissé

Plissé: enkelvoudige geplisseerde stof met plooi van 20 mm. De spandraden lopen door de gaatjes van de geplisseerde stof en zijn kleurgecoördineerd uitgevoerd.

Duo Plissé: ook wel Duette genoemd bestaat uit twee geplisseerde stoffen met een plooi van 25 mm die met elkaar verbonden een honingraatstructuur vormen. Hierdoor zijn ze isolerend en energiebesparend. De spandraden lopen onzichtbaar door het midden van de honingraatstructuur.

Modellen

Voor vaste- als draai-/kiep ramen en deuren in verschillende uitvoeringen:
Top Down volledig vrije positionering van de plissé waarmee je een speels schaduweffect verkrijgt.
Day and Night twee stoffen toegepast in één kozijn , zoals een transparante (day) en een verduisterende (night) stof.

Bediening

Standaard is de Perfect Fit plissé uitgerust met een traploos verstelbare bedieningsgreep. Houdt hier rekening met de hoogte van het kozijn in verband met armreikwijdte. Grote maten zijn leverbaar maar worden dan uitgevoerd met koordbediening. Voor een prijsopgave van deze uitvoering neem je direct contact met ons op.

Montage: montagesteunen of magneetband?

De (Duo) plissés in combinatie met het Perfect Fit montageprofiel is zeer eenvoudig zelf te monteren.

De plissés of duo plissés (Duette) in combinatie met het Perfect Fit montageprofiel kunnen naar keuze op 2 manieren worden gemonteerd:
a. montagesteunen: L-vormige montagesteunen in vijf hoogtematen (18, 20, 22, 24, 26, 30, 38 of 40mm) worden geklemd tussen glas en glaslatrubber in de vier verticale hoekpunten van het kozijn. De glaslathoogte is bepalend voor de keuze van de hoogtemaat.

b. magneetband: in het profiel opgenomen magneetband wordt geplakt op strips die op de glaslat zijn geplaatst. Minimale glaslatdiepte 18mm. Let op! voor montage dienen de glaslatten goed ontvet te worden!!

Ongeacht het type montage is Perfect Fit zeer eenvoudig zelf te monteren en wordt compleet met een duidelijke montagehandleiding afgeleverd.

Levertijd

De levertijd voor (Duo) plissé in combinatie met Perfect Fit bedraagt 2 weken.

Garantie 2 jaar!

Op Plissé/Duo plissé gordijnen wordt een garantie van 2 jaar verleend op materiaal en constructiefouten.

Voor nog meer wetenswaardigheden en informatie ga je naar:Productinformatie Plissé - Duo Plissé

Perfect Fit: Plissé/Duo Plissé

 1. Kies uw raamdecoratie

 2. Kies uw kleur en opties

  Partner
  Perfect Fit
  Perfect Fit profielkleur info
  Perfect Fit montage info
  Hoogte montagesteun Perfect Fit info
  Perfect Fit Plissé type info
  Model raamkozijn info

  Kleur
  Maak hierboven eerst uw keuze.

  Kies met uw muis de gewenste kleurgroepen en/of type.

  De getoonde kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid.

  Kleurgroep
  Type
  Duo plissé
  Transparant
  Semi-transparant
  Semi-verduisterend
  Verduisterend
  Dessin
  Non-transparant

  Kleur 2
  Maak hierboven eerst uw keuze.

  Kies uw tweede kleur, deze wordt aan de onderzijde gemonteerd. De hierboven gekozen kleur wordt aan de bovenzijde gemonteerd.

  Kleurgroep
  Type
  Duo plissé
  Transparant
  Semi-transparant
  Semi-verduisterend
  Verduisterend
  Dessin
  Non-transparant
 3. Gewenste afmetingen

  De door u gekozen raamdecoratie wordt exact op maat gemaakt volgens de afmetingen die u hieronder invult. Leest u daarom voor de zekerheid onze meetinstructies.

  Meetinstructies downloaden


  Breedte × hoogte in centimeters

  Breedte in cm info
  Min. 40,0 cm / max. 160,0 cm
  Hoogte in cm info
  Min. 60,0 cm / max. 240,0 cm

  Winkelprijs
  -,--

  Onze prijs -,--

  % voordeel


  Voeg toe aan winkelwagen

  Direct offerte aanvragen


  Twijfelt u nog over de kleur of afmetingen?

  Kleurstalen bestellen

  Meetservice aanvragen

 • Nederlands fabrikaat
 • Uiterst scherp geprijsd
 • Volledig op maat gemaakt
 • Levering binnen 5 werkdagen
 • 2 jaar garantie

Bel mij op service

Bel mij op

Veilig betalen via iDEAL