Welkom bij Multi Raamdecoratie

Multi Raamdecoratie is een ruim gesorteerde webshop voor raamdecoratie en buitenzonwering. Bij ons kan je terecht voor een snelle of brede oriëntatie, goede informatie en veel raamdecoratie en zonwering van goede kwaliteit, direct online te bestellen of na bezoek aan huis, tegen onze beste prijs.

Gemakkelijk en snel!

Multi Raamdecoratie: direct en eenvoudig nieuwe raamdecoratie uitzoeken en kopen. Wij bieden een ruime selectie hoogwaardige raamdecoratie, modieuze materialen in vele prachtige kleuren. Al onze producten worden op maat gemaakt. En ook niet onbelangrijk, vaak met 5 werkdagen thuisbezorgd! Hierdoor kun je snel van de nieuwe raamdecoratie genieten.

Hoge kwaliteit, lage prijs

Multi Raamdecoratie prijst haar producten veel lager dan in de winkel, maar de kwaliteit is uiteraard gegarandeerd. Met onze meetinstructies kun je gemakkelijk zelf meten. In drie stappen plaats je een bestelling. Kom nu kijken naar onze grote keuzemogelijkheden! Ieder product beschikt over een fotogalerij die je met de muis opent.

Multi Services!

Multi Service kent vele mogelijkheden. Self-service tegen zeer aantrekkelijke condities en indien gewenst “Full-Service”.
Steeds meer klanten vragen om persoonlijk advies, onze meet- en montageservice.
Van begin tot eind Multi Services: compleet en altijd tegen de beste condities!

Perfect Fit: Rolgordijn

Perfect Fit is hèt montageprofiel om rolgordijnen op kostbare kunststof- , aluminium en Velux kozijnen en deuren te monteren zonder schroeven of boren.
De gecombineerde oplossing van direct op het kozijn gemonteerde rolgordijnen verpakt in een aluminium cassette /profiel toont slank en is uiterst functioneel.

Rolgordijnen zijn in alle ruimtes toepasbaar. Onze collectie biedt een geweldige keuze uit kleuren, dessins en transparanties. Van strak zakelijk tot warm romantisch.

Profielkleur Perfect Fit

Het aluminium Perfect Fit profiel wordt geleverd in de kleuren: wit (RAL 9010) en crèmewit (RAL 9001). Op verzoek (meerprijs) levert Multi Raamdecoratie het Perfect Fit profiel in iedere RAL kleur.

Perfect Fit montagesteunen

De montage vindt plaats met behulp van L-vormige montagesteunen die tussen het glas en het glaslatrubber worden geschoven in de vier verticale hoekpunten van het kozijn. Deze L-vormige montagesteunen worden geleverd voor 9 glaslat hoogtematen. (De glaslatdiepte is hiervoor bepalend).

Maatvoering Perfect Fit Rolgordijn

De maatvoering van een Perfect Fit rolgordijn is, i.v.m. de cassette waarin het rolgordijn zit opgeborgen, gebonden aan maximale afmetingen (B x H):
140 × 180cm semi-transparant
140 × 160cm verduisterend.

Stoffen

Semi transparante stoffen zijn lichtdoorlatend en gemaakt van 100% polyester. Deze stoffen zijn zeer vochtbestendig waardoor ze niet vervormen of rimpelen.
Verduisterende stoffen zijn voorzien van een kleurgecoördineerde coating die voor volledige verduistering zorgdraagt. Het systeem Perfect Fit maakt niet 100% verduisterend.

Bediening

De bediening geschiedt met behulp van een handgreep aan de onderlat. Het rolgordijn kan traploos in iedere gewenste stand worden vastgezet. Bij gebruik van een bedieningsgreep dient rekening gehouden te worden met de hoogte van het kozijn in verband met armreikwijdte.

Onderlat

De onderlat is van aluminium en rondom (dubbel) bekleed.

Montage

Het rolgordijn in combinatie met het Perfect Fit montageprofiel is zeer eenvoudig zelf te monteren en wordt compleet met een duidelijke montagehandleiding afgeleverd

Levertijd Perfect Fit

De levertijd voor raamdecoratie in combinatie met Perfect Fit bedraagt 2 weken.

Garantie 2 jaar!

Op Perfect Fit Rolgordijnen wordt een garantie van 2 jaar verleend op materiaal en constructiefouten.

Voor nog meer wetenswaardigheden en informatie ga je naar:Productinformatie Perfect Fit rolgordijn

Perfect Fit: Rolgordijn

 1. Kies uw raamdecoratie

 2. Kies uw kleur en opties

  Partner
  Perfect Fit
  Perfect Fit profielkleur info
  Hoogte montagesteun Perfect Fit info

  Kleur
  Maak hierboven eerst uw keuze.

  Kies met uw muis de gewenste kleurgroepen en/of type.

  De getoonde kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid.

  Kleurgroep
  Type
  Transparant
  Semi-transparant
  Verduisterend
  Dessin
 3. Gewenste afmetingen

  De door u gekozen raamdecoratie wordt exact op maat gemaakt volgens de afmetingen die u hieronder invult. Leest u daarom voor de zekerheid onze meetinstructies.

  Meetinstructies downloaden


  Breedte × hoogte in centimeters

  Breedte in cm
  Min. 40,0 cm / max. 160,0 cm
  Hoogte in cm
  Min. 50,0 cm / max. 180,0 cm

  Winkelprijs
  -,--

  Onze prijs -,--

  % voordeel


  Voeg toe aan winkelwagen

  Direct offerte aanvragen


  Twijfelt u nog over de kleur of afmetingen?

  Kleurstalen bestellen

  Meetservice aanvragen

 • Nederlands fabrikaat
 • Uiterst scherp geprijsd
 • Volledig op maat gemaakt
 • Levering binnen 5 werkdagen
 • 2 jaar garantie

Bel mij op service

Bel mij op

Veilig betalen via iDEAL