Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën op maat online bestellen bij MultiRaamdecoratie.nl. Horizontale jaloezieën, in de volksmand Luxaflex genoemd, zijn al lang geen saaie dingen meer. Naast de bekende 35mm lamelbreedte van vroeger is de Luxaflex tegenwoordig leverbaar in 16, 25, 35, 50, 63 en 70 mm.
Horizontale jaloezieën zijn, door o.a. trendy ladderbanden of meerdere kleuren, naast functioneel ook decoratief perfect in te zetten. Alle jaloezieën komen uit onze Nederlandse fabriek en worden binnen 5 dagen bij u thuisbezorgd.

Horizontale jaloezieën op maat

Van verschillende materialen en in vele kleuren maken wij horizontale jaloezieën op maat. En voor elk type raam zijn passende horizontale jaloezieën te bestellen. Bent u op zoek naar jaloezieën voor een keukenraam, voor op de badkamer of slaapkamer? Dan hebben wij voor u de perfect passende horizontale lamellen. Ook voor montage op kunststof kozijnen leveren wij horizontale jaloezieën in een montageprofiel (PERFECT FIT) zonder boren of schroeven. Onze jaloezieën zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en te voorzien van diverse opties. Bijvoorbeeld zijgeleiding om een jaloezie strak tegen het kozijn te spannen.

Houten jaloezieën en aluminium jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Wij maken zowel aluminium- als houten horizontale jaloezieën op maat in vele kleuren en voorzien van ladderkoord of ladderband. De lamelbreedtes variëren van 16 tot 70 mm. Multi Raamdecoratie levert houten jaloezieën tot een breedte van 300cm (3 meter!!).
Speciaal voor vochtige ruimtes zoals een badkamer heeft Multi Raamdecoratie horizontale jaloezieën. Dus badkamerkwaliteit verkrijgbaar zowel in aluminium – als een houten lamellen. Zo verlengt u de levensduur uw jaloezie, ook in de badkamer.

Bediening horizontale jaloezieën

Voor de bediening van horizontale jaloezieën is er ruime keuze. De bediening kan links, rechts of gescheiden geplaatst worden. Ook elektrisch bedienbare jaloezieën kunt u laten maken. En wilt u luxaflex voor een schuin, kantelend of openstaand raam? Dan hebben we met jaloezieën met zijgeleiding de perfecte oplossing.

Maximaal 3 naast elkaar hangende horizontale jaloezieën kunnen wij verwerken in een bovenbak voor een optische mooier gezicht. Voor hele brede ramen of complete glaswanden heeft u met deze oplossing een stijlvolle en praktische, regelbare zonwering.

Horizontale jaloezieën in meerdere kleuren? U kunt tot 3 verschillende kleuren samenstellen in uw luxaflex. De kleur wordt dan verdeeld in 3 gelijke delen over de hoogte van de jaloezie. Voor een kinderkamer kunt u zo speelse en vrolijke horizontale jalouzieën ontwerpen.

Kies uw kleur en opties