Perfect fit Raamdecoratie

Raamdecoratie voor kunststof ramen en kozijnen

de mooiste en nieuwste uitvinding op het gebeid van raamdecoratie voor kunststof kozijnen en aluminium kozijnen. Een uniek systeem omdat de raamdecoratie precies past in een stijlvol frame, direct gemonteerd op het kozijn, dat meebeweegt bij het openen en sluiten van ramen en deuren. Hiermee bereikt u de perfecte combinatie van schaduw of verduistering in combinatie met ventilatie.

Eigenschappen Perfect Fit

Perfect Fit kan snel en schoon worden bevestigd zonder te boren of te schroeven in het kunststof kozijn: dus geen beschadigingen aan uw kostbare kozijn.
Perfect Fit wordt gecombineerd met verschillende typen raamdecoratie
Perfect Fit draagt bij aan verhoogde privacy doordat er geen openingen aan de zijkanten van de jaloezie ontstaan.
Perfect Fit is makkelijk tijdelijk te verwijderen voor schoonmaak van het kozijn.

Perfect Fit en energiebesparing

De prijswinnende Perfect Fit is ook uw keuze als het gaat om energiebesparing, vanwege de unieke eigenschappen zoals thermische efficiency. Door de perfect aansluiting van het frame op het kozijn houdt u in de zomer de hitte buitenshuis en in de winter de warmte binnenshuis. Besparing die u direct merkt op de energierekening. Gebruik van extra energiezuinige stoffen in combinatie met perfect Fit levert nog eens 15% extra besparing op.

Zoekt u raamdecoratie voor Draai- kiepramen? Dan is Perfect Fit raamdecoratie de oplossing voor U

De meeste raamdecoratie past niet zomaar voor een draai-kiepraam. Door gebruik te maken van het Perfect fit profiel kunt u horizontale jaloezieën, rolgordijnen en plissés efficiënt , functioneel, zonder te schroeven of te boren, monteren tegen uw kozijn zonder dat de functionaliteit verloren gaat. De strakke montage draagt bij aan de stijlvolle uitstraling.

Rolgordijnen voor kunststof en aluminium kozijnen.

Ook rolgordijnen kunt u tegenwoordig op uw kunststof en aluminium kozijnen monteren zonder deze te beschadigen met gebruik van Perfect Fit profielen. De rolgordijnen zitten verwerkt in een elegante cassette, onderdeel van het Perfect Fit profiel dat naadloos op het kozijn kan worden gemonteerd zonder te boren. Zowel verduisterende als (semi-) transparante rolgordijnen, vlamvertragend of vochtbestendig, kunnen worden gemonteerd in combinatie met het aluminium Perfect Fit profiel. Het rolgordijn wordt bediend d.m.v. een veermechanisme.

Kies uw kleur en opties

Horizontale jaloezieën (Luxaflex) voor kunststof en aluminium ramen en deuren

Aluminium horizontale jaloezieën met een lamelbreedte van 16 en 24 mm kunnen worden gemonteerd in een Perfect Fit aluminium profiel, Deze jaloezieën worden gemonteerd met behulp van zijgeleiding die in het Perfect Fit profiel is verwerkt en hangt zodoende altijd strak tegen het raam of de deur. Natuurlijk ook als dit raam in de kiepstand openstaat. Aluminium jaloezieën zijn in vele kleuren verkrijgbaar

Kies uw kleur en opties

Plisses, Duoplisses (Duette) voor kunststof en aluminium kozijnen

Plisses en duo plissés kunnen ook in een Perfect Fit profiel voor kunststof kozijnen worden verwerkt. De toepassing van plissés in Perfect fit is in vele uitvoeringen verkrijgbaar, zowel ingespannen als vrijhangend. Top/down bediening, day & night uitvoering, alles is mogelijk Diverse bedieningssystemen staan tot de beschikking evenals vele mogelijkheden in kleur en transparantie.

Kies uw kleur en opties