Plissés voor kunststof draai- kiepramen en kozijnen

Zoekt u plissés of Du0 plissé voor kunststof of alumnium ramen of kozijnen?

De fraaie oplossing voor plissé of Duo plissé (Duette) voor montage op kunststof draai-kiepkozijnen en aluminium kozijnen.
Een prachtig systeem omdat de plissé precies past in een stijlvol frame, direct gemonteerd op het kozijn, dat meebeweegt bij het openen en sluiten van ramen en deuren.
Hiermee bereikt u de perfecte combinatie van schaduw of verduistering in combinatie met ventilatie.

Eigenschappen Perfect Fit plissés

Perfect Fit Plissé kan snel en schoon worden bevestigd zonder te boren of te schroeven in het kunststof kozijn: dus geen beschadigingen aan uw kostbare kozijn.
De meeste raamdecoratie past niet zomaar voor een draai-kiepraam. Door gebruik te maken van het Perfect fit profiel kunt u horizontale jaloezieën efficiënt , functioneel monteren tegen uw kozijn. Voor de montage kan gebruik gemaakt worden van montageklemmen of magneetband (nieuw!). In alle gevallen draagt de strakke montage bij aan de stijlvolle uitstraling.
De toepassing van plissés in Perfect fit is in vele uitvoeringen verkrijgbaar, zowel ingespannen als vrijhangend. Top/down bediening, day & night uitvoering, alles is mogelijk. Vele mogelijkheden in kleur en transparantie.
Perfect Fit Plissé draagt bij aan verhoogde privacy doordat er geen openingen aan de zijkanten van de jaloezie ontstaan.
Perfect Fit Plissé is makkelijk tijdelijk te verwijderen voor schoonmaak van het kozijn.

Perfect Fit Plissé en energiebesparing

De prijswinnende Perfect Fit plissé is ook uw keuze als het gaat om energiebesparing, vanwege de unieke eigenschappen zoals thermische efficiency. Door de perfect aansluiting van het frame op het kozijn houdt u in de zomer de hitte buitenshuis en in de winter de warmte binnenshuis. Besparing die u direct merkt op de energierekening. Gebruik van extra energiezuinige stoffen in combinatie met perfect Fit levert nog eens 15% extra besparing op.

Kies uw kleur en opties

Stel uw product samen

Perfect Fit: Plissé/Duo Plissé

Vanaf 146,42

Kies uw kleur en opties