Rolgordijnen

Rolgordijnen op maat online bestellen bij Multi Raamdecoratie. Bent u op zoek naar een rolgordijn voor in uw woonkamer, slaapkamer? Of een dakkapel of dakraamvensters rolgordijn? Dan bent u bij Multi Raamdecoratie op de goede plek. Wij maken, in onze Nederlandse fabriek, rolgordijnen op de door u gewenste afmetingen. Het rolgordijn opmeten gaat zo. De rolgordijnen zijn te bestellen in vele verschillende kleuren, stoffen of dessins. Hoogwaardige Nederlandse kwaliteit rolgordijnen tegen een zeer scherpe prijs. Binnen 5 dagen bij u thuisbezorgd.

Alle rolgordijnen van Multi Raamdecoratie worden speciaal voor u gemaakt. Precies op maat voor bijvoorbeeld uw keukenraam of badkamer raampje. Zo weet u zeker dat uw rolgordijn precies past zoals u het bedoeld heeft. Voor grote, brede ramen zijn er de XL rolgordijnen. Deze extra brede gordijnen zijn te bestellen tot een breedte van 350cm. En niet alleen de maten zijn per gordijn in te geven.

Naast het op maat maken van rolgordijnen zijn er veel mogelijkheden. Met motorbediening, kettingbediening of veerbediening  links of rechts, alles kan ook . Zelfs de kleur van het kettinggewichtje kunt u zelf bepalen. Bij de montage van een rolgordijn zijn ook diverse mogelijkheden. “In de dag” en “op de dag” montage. Rolgordijnen in cassette met zijgeleiders voor compleet donkere kamers. Of een op maat gemaakte schulprand (onderste deel van het rolgordijn). Uiteraard zijn de kleuren en stoffen voor de raamdecoratie aan te passen aan uw wensen. Kies bij de onderlat voor kunststof, hout, aluminium of bekleed.

Montage van rolgordijnen is zeer eenvoudig. Bij de levering van uw bestelling ontvangt u van ons duidelijke instructies voor het ophangen.

Voor elk doel is het perfecte rolgordijn te bedenken. Wilt u uw slaapkamer echt donker maken? Dan zijn verduisterende rolgordijnen een zeer geschikte oplossing. Uw woonkamer aan het zicht van voorbijkomend verkeer onttrekken? Gebruik dan een semi transparant rolgordijn voor het gewenste resultaat middels een rolgordijn transparantie. Doordat we rolgordijnen voor u op maat maken is er voor elk raam een passend rolgordijn. Decoratieve rolgordijnen kunnen worden afgewerkt met een volant, biesband of schulprand. Van keuken tot badkamer, voor elk raam maken we rolgordijnen.

Multi Raamdecoratie laat haar klanten zelf online rolgordijnen bestellen. Door middel van het bestelformulier kunt u in 3 snelle stappen de rolgordijnen op maat configureren. Als u gekozen heeft voor rolgordijnen in het linker menu kunt u vervolgens uw eigen rolgordijn naar wens samenstellen. Kies eerst een kleur, daarna bediening en afwerking. Als laatste stap geeft u de afmetingen van het rolgordijn in. Wees er zeker van dat de doorgegeven maten kloppen. We hebben een duidelijke meetinstructie opgesteld. Uw bestelling wordt door ons direct verwerkt en naar de fabriek doorgestuurd. Zo kunnen we garanderen dat uw bestelling binnen 5 dagen bij u thuisbezorgd wordt.

Cassettesysteem - Dakraamvensters - Motorbediening - Kettingbediening - Veerbediening - Onderlat - Afwerking - Rolgordijnstof - Vormvastheid rolgordijnstof - Rolgordijn transparantie - Rolgordijncoatings - Rolgordijn opmeten - Reiniging - Lichte en/of plaatselijke vervuiling - Zware vervuiling

Kies uw kleur en opties

Stel uw rolgordijn samen

Rolgordijn

Vanaf 51,85

Kies uw kleur en opties