Rolgordijnen voor op kunststof kozijnen

Zoekt u rolgordijnen voor kunststof ramen en kozijnen?

de mooiste oplossing op het gebeid van rolgordijnen voor kunststof kozijnen en aluminium kozijnen. Een uniek systeem omdat het rolgordijn precies past in een stijlvol frame, direct gemonteerd op het kozijn, dat meebeweegt bij het openen en sluiten van ramen en deuren. Hiermee bereikt u de perfecte combinatie van schaduw of verduistering in combinatie met ventilatie.

Eigenschappen Perfect Fit rolgordijnen

Perfect Fit rolgordijn kan snel en schoon worden bevestigd zonder te boren of te schroeven in het kunststof kozijn: dus geen beschadigingen aan uw kostbare kozijn.
De rolgordijnen zitten verwerkt in een elegante cassette, onderdeel van het Perfect Fit profiel dat naadloos op het kozijn kan worden gemonteerd zonder te boren
Perfect Fit rolgordijn draagt bij aan verhoogde privacy doordat er geen openingen aan de zijkanten van de jaloezie ontstaan.
Perfect Fit rolgordijn is makkelijk tijdelijk te verwijderen voor schoonmaak van het kozijn.

Rolgordijnen voor kunststof en aluminium kozijnen met semi-transparante of verduisterende stog

Zowel verduisterende als (semi-) transparante rolgordijnen, vlamvertragend of vochtbestendig, kunnen worden gemonteerd in combinatie met het aluminium Perfect Fit profiel.
Het Perfect Fit frame is niet 100% verduisterend in combinatie met verduisterende stof. Is totale verduistering een eis, kies dan voor een cassetterolgordijn met zijgeleiding
Het rolgordijn wordt bediend d.m.v. een veermechanisme.

Kies uw kleur en opties

Stel uw product samen

Perfect Fit: Rolgordijn

Vanaf 125,07

Kies uw kleur en opties